Post by cesceixanmigist on Feb 19, 2022 6:43:44 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Cooking 2: Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати монети ▞▞▞
▞▞▞ Happy Cooking 2: Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Ну, це виглядає як весела гра. Але до багатьох глюків. Ви досягаєте 3-го рівня і замерзаєте. Виправте це, будь ласка, щоб я міг дійсно грати в гру.
Happy Cooking 2: Cooking Games নৈমিত্তিক dggm
Pourfv
Мені не подобається ця гра, вона була товстою і на цьому закінчилося.
Насправді це хороша гра і мені вона дуже подобається.....
Happy Cooking Thông thường hnhc
Так весело і швидко, що мені подобається! Також барвистий. Дякую!
Художній стиль і механіка тверді та згуртовані. 2 речі, що ламають гру; людина, яка забуває свої замовлення, коли вони з’являються знову, начинки та приправи завжди під основним предметом, що робить їх невидимими, іноді вони зливаються в один значок замовлення; Інша річ — це механіка кінцевого рівня, ви дозволяєте мені додати 3 клієнтів (завжди приходять лише 2) або 15 секунд, але клієнти вже відмовилися від своїх замовлень, замовників обслуговують наполовину, і все, що знаходиться в середині підготовки, тепер витрачається даремно. За замовчуванням жоден рівень відходів не виходить з ладу.
рівень 4. поки все добре...
У мене був чудовий досвід, поки я не досяг 60 рівня. Після очікування нових рівнів у них нарешті стало більше, але вони перейшли з англійської мови на іншу, яку я не розумію. Я думаю, мені доведеться видалити.
Нудно
не працював на першому рівні, коли я відкриваю, він застряг
Ні... це нормально
Дуже весела гра, дуже рекомендую це
Ця гра починається з рівня
Дуже гарна гра, як вона
все, що він робить, це каже мені покласти полуницю в машину, щоб зробити варення, але вона не дозволить мені нічого робити
ця гра дуже весела, мені дуже подобається
я люблю цю гру
Я люблю кулінарну гру
Happy Cooking 2: Cooking Games Casual ntk
Чому я не можу грати як гість? Мені подобається спочатку грати, а потім вирішувати. Не змушуйте мене використовувати Facebook перед грою!! Видалити.
Застряг на 23-му рівні, сказав, щоб додати петрушку, але місце, яке вони кружляють, порожнє. Будь ласка, допоможіть. ***** зачекав і надіслав електронною поштою 2 підтримки, але не відповів, видаляю, якщо не турбуєш. Tq далі..
Ця гра гарна гра, але вона з’їдає ваше місце
Це хороша гра...
Я щойно оновив гру для виправлення помилок, але вона все ще не працює. На 50 рівні.
Занадто добре грати, готувати нові цікаві речі навіть з Goal
Низька графіка, покращує якість графіки та зображення гри та її персонажів.
Щасливий
Це добре
Коробка для морозива відкривається дуже повільно, тому клієнт довго сидить.
Весела гра
хороша гра
Мені подобається гра!
J'ai beaucoup aimé le jeu. Mais Arrivée au niveau 80, на évolue plus. Пас де 81
Happy Cooking 2: Cooking Games Casual pjc
Чудова гра, весело грати.
Гарна гра...👍👍
Досі немає оновлень з моменту встановлення. Завершено всі рівні і цілу віку чекали оновлень. Дуже нудно і розчаровано. Видалення...
Ця гра дуже гарна, але коли я підійшов до 6-го рівня, всі клієнти приходять одночасно, і час також швидко закінчується, і крем також швидко закінчується, так що я не можу грати за час, я дуже роздратований 😡.. ..... тому, будь ласка, подбайте про цю проблему....... Дякую вам .........
Це чудова гра
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games ایکشن czq