Post by cesceixanmigist on Feb 19, 2022 6:52:45 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS استراتژی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS استراتژی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ژنراتور استقامت ▞▞▞
▞▞▞ Art of War 3: RTS استراتژی 2022 version ▞▞▞
فقط 1 روز کامل این بازی را انجام دادم و کاملاً FIRE است. شما بچه ها واقعا به دانلود این بازی برای بازی RTS روی موبایل نیاز دارید. سیستم ارتقا برای من خیلی خوب است اما برای گیم پلی ارزشش را دارد! 5/5 ستاره
خوب اما نه حرفه ای
عاشق این بازی فقط یک چیز می توانید بچه ها آموزش را کوتاه تر کنید. من یک حساب کاربری جدید راه اندازی کردم و آموزش غیر قابل تحمل بود. اوه کاملا شگفت انگیز است.
Art of War 3: RTS Strategie Strategie qml
لطفا بازی آنلاین را آسان تر کنید تا بازیکنان به راحتی بتوانند 2V2 و 3V3 بازی کنند و مانند کلش رویال، یک گزینه 2vs2 ایجاد کنید تا بازی آنلاین لذت بخش شود. لطفاً گزینه 1 ساعت انتظار را از بخش آنلاین حذف کنید تا بازیکنان مجبور نباشند یک ساعت برای بازی آنلاین منتظر بمانند
کیرم توی این بازی ###
아트 오브 워 3:온라인 실시간 RTS 전쟁 전략 게임 전략 hto
دریافت منابع آهسته تر، توسعه منظم، اگرچه بازیکن در نهایت تصمیم می گیرد، قهرمان کمتر مفید است. بدتر از قبل به نظر برسید نقشه ai تمام است. و دیگران
من میخواهم به 2 ستاره امتیاز بدهم، زیرا هر بار که Google play را پیوند میدهم (که نمیتوانم) یا پس از اتمام مسابقه، بارگیری/بافر کردن این بازی ادامه مییابد. با وجود اینکه اینترنت سریعی دارم واقعا وقت تلف می کنم.
این قبلا یک بازی شگفت انگیز بود. کسی باشید که با کمال تاسف پول را در این مورد هدر داده است. می توانم بگویم که آنها آنقدر حریص شده اند که حتی برای برنده شدن نیز امکان پرداخت هزینه وجود ندارد. اکنون باید پول را در آن بریزید. و این یک چیز 1 بار نیست. اگر قصد دارید این بازی را انجام دهید، یا نیاز به ثروتمند شدن ساده و ساده. سپس شما برنده خواهید شد. یا ب. وارد این بازی شوید و بدانید که هرگز برنده یا پیشرفت نخواهید کرد. بازی های دنده پول شما را می گیرد. سپس چند ماه بعد پولی را که برای آن خرج کردید بی فایده کنید
پس چرا اپدیت نمیشه
لطفا حالت سفارشی را اضافه کنید تا بتوانیم گاهی اوقات با دوستان بازی کنیم.
حیف نت!
عالی آبی قوی تر است
با بازی اصلیش خیلی فرق داره ; این بازیه😒
من این بازی را دوست داشتم زیرا همان فرمان و تسخیر کلیات است، اما دلیلی که من به آن 3 ستاره دادم این است که لطفاً به دلیل مشغله زیاد، یک گزینه ذخیره بازی در بین آن ها را به طور رسمی ایجاد کنید، گاهی اوقات ما مشغول هستیم و نمی توانیم ادامه دهیم، لطفاً گزینه ذخیره سازی را ایجاد کنید. بازی در این بین و 5 ستاره از طرف من داده می شود ... لطفا موارد لازم را انجام دهید
بازی خوبی است اما باید قدرت شلیک زئوس را کاهش داد.
به طور کلی مفهوم بازی عالی با واحدهای جالب. متأسفم که درب برای کسی باز است تا با خرج کردن پول، تیم خود را کاملاً تقویت کند. متاسفم که برخی از بازیکنان به جای اینکه سخت کار کنند و از مغز خود استفاده کنند، باید p2w (پرداخت برای برنده شدن) بپردازند. اگر p2w داشته باشید، هرگز واقعاً مورد احترام نخواهید بود.
ستاره خیلی میخواد بری به منطقه بعدی
Moto Rider GO: Highway Traffic Αγώνες cqx
کیرم تو این بازی
Art of War 3: RTS strategijo Strateške igre gmgn
دستمزد سنگین برای برنده شدن در بازی - بهروزرسانیهای جدید فقط برای برنده شدن بازیکنان پول میدهند و من به هیچکس توصیه نمیکنم که درگیر بازی شود، مگر اینکه بخواهید هزاران دلار خرج کنید.
بازی عالی، اما سیستم تطبیق، به خصوص در مسابقات، نامتعادل است. من اغلب با حریفی با رتبه بالاتر با نرخ برد بالاتر مطابقت داشتم، بنابراین نتیجه قابل پیش بینی است.
عالیه اما یک مشکل دارد که زبان فارسی ندارد اما بازی عالیه مسابقاتی آنلاین بهترین بازی دنیا اما فری فایر از این بازی بهتره به هر حال این بازی عالیه ممنون از سازنده ❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💜💜💜💜 💜💜
این بازی عالی است، اما اتصال به اینترنت به درستی نیست، حتی اگر نت من خوب است، بعلاوه مقاومت، ساخت آن آسان است و سریع ساخته می شود و این یک مزیت در مقاومت است، اما در محرمانه بودن بدترین چیز برای رسیدن به کانتینرها است، زیرا تولید ارتش کند است، اما در بازی اوایل بازی در resis برتری داشت و بازی اواخر به محرمانه شدن در نهایت این بازی غم انگیز است بهترین استراتژی برد است...
بازی خوبیه ای کاش به زبان فارسی هم میشه
بازی خیلی خوبی ازش خیلی خوشم میاد ولی فقط یه دونه ستاره نمیدونم خیلی زود تموم میکنه
جایگزین دیدنی C&C موبایل.این بازی به مراتب بهتر از هر بازی rts موبایل در سبک کلش است. گرافیک و گیم پلی عالی. من می گویم که یک دسته سوم قابل بازی با این حال جالب خواهد بود.
خب نمی دانم بازی حتی لود نمی شود و در 90% مکث می کند
خوب
بازیش کیریه بیخودی نت حروم میکنه
سلام بازی بسیار خوبیه اما در بخش رقابت گروهی دسته ی مقاومت بهتر عمل می کند چو زمین بازی به نفع اونه و گروه کامپیوتری راحت شکست می خوره یکی از دلایل شکست ماشین نبود جا برای ساخت و ساز هست لطفا درستش کنید تا دفعی بعد از ستاره بشه
بازی با آپدیت جدید واقعاً عدم تعادل است. من یک اعتراف کننده هستم و رقابت با مقاومت واقعاً سخت است. آنها قدرت مانور و سرعت تولید را در مقایسه با confed دارند. جمع آوری کانتینر فقط برای مقاومت است فکر می کنم. من حتی نمیتونم از بازی لذت ببرم به دلیل حملات عجله ای فقط با استفاده از هلیکوپتر و کایوت... بازی پتانسیل داره اما دیگه نمیتونم ازش لذت ببرم..
چرا بازی باز نمیشه همش میره بیرون بازی که نشه استفاده کرد بدرد نمی خوره
سلام من می خواهم به ما اجازه دهید یک پایگاه دائمی معرفی کنیم که هر از گاهی آن را ارتقا می دهد و اعداد بیشتری را قوی تر و پیشرفت می کند. سیستم های موشکی بیشتر و چند تانک مدرن واقعی اضافی را به این بازی اضافه کنید و بازی فوق العاده تر می شود ... نقشه باید کمی بزرگ باشد ... لطفا همه اینها را اضافه کنید. من این بازی را عالی احساس کردم.
بازی خیلی خوبیه فقط زبان فارسی نداره و راهنمایی بازی هم خیلی کمه
آیا می توانیم بر اساس قاره هایی که انتخاب می کنیم، واحدهای مختلفی را طراحی کنیم؟ به عنوان مثال، من با نیروهای آسیایی بازی می کنم، آیا می توانیم طراحی نیروهای مختلف را دریافت کنیم؟ چون ما فقط 2 نیرو طراحی کردیم، مقاومت و فدراسیون. اضافه کردن طراحی نیروهای مختلف به این بازی ادویه می بخشد زیرا در کل این بازی شگفت انگیز است
خوب، این تنها بازی است که در طول روز پرمشغله انجام می دهم. این همان نوع بازی های استراتژیک است که ترجیح می دهم بازی کنم. اخیرا الان 5 روزه که نمیتونم وارد بازی بشم. هر بار که می خواهم بگویم اتصال اینترنت در دسترس نیست همین پیام ظاهر می شود.. اکنون این نظر را از همان دستگاه می نویسم. چیزی که مرا آزار می دهد، مرکز کمک نیست و فکر نمی کنم آن را در بخش بررسی تماس مناسبی است، اما هیچ انتخاب دیگری ندارید..
بازی خوب است اما هزینه ارتقا زیاد است. بدون توجه به اینکه چند استراتژی در نبردی که باختید، رتبه به راحتی و بدون ارتقای کافی بالا می رود. من فکر می کنم زمانی که ما در نبرد شکست خوردیم، رتبه (ستاره) باید کاهش یابد، سپس آنقدر عادلانه خواهد بود که حریف عادلانه ای نیز داشته باشیم. و با قضاوت بر اساس پاداش، همه چیز واقعاً گران است هزینه ارتقاء افزایش. من امیدوارم که قضاوت بر اساس پاداش گران قیمت در آینده افزایش یابد یا چیزی که بیش از همه انجام شده است تا منصفانه باشد. قطره قطره می توانید توسعه دهندگان کل دریا بسازید.
Art Of War 3:RTS στρατηγική Παιχνίδια στρατηγικής xkm
دلیل اینکه چرا من 2 ستاره دادم به این دلیل است که بازی به من این خطا را داده است *سرور موقتاً در دسترس نیست، لطفاً دوباره امتحان کنید* این بارها برای من اتفاق می افتد حتی من سعی می کنم دوباره آن را نصب کنم، هنوز هم همینطور است. به نظر می رسد بازی مرده و غیرقابل بازی است، نمی دانم این اتفاق برای سایر بازیکنان می افتد یا خیر، اما اگر شما توسعه دهنده باشید. با خواندن این، آن را با 5 ستاره بررسی خواهم کرد. با این به روز رسانی با قهرمانان بسیار جذاب است.
بازی قبل از آپدیت خوب کار می کرد، الان حتی شروع نمی شود... می گوید اینترنت من ناپایدار است در حالی که بقیه برنامه ها خوب کار می کنند.